MINO RAIOLA Zašto Haaland nije došao u Juventus? Zato jer bi ga stavili u U-23 momčad!

Ponedjeljak, 18. svibnja 2020. 16:15 Napisao/la  SC

Poznati menadžer nije propustio priliku obračunati se sa strukom Juventusa, koja je bila prilično sumnjičava prema Haalandovim kapacitetima

Erling Braut Haaland
Erling Braut Haaland

Erling Braut Haaland briljira u dresu Borussije Dortmund, mladi norveški reprezentativac bio je strijelac i asistent u pobjedi (4:0) protiv Schalkea, sezonu je nastavio tamo gdje stao prije koronavirusa.

Otkada je zimus stigao u Dortmund, u 12 utakmica postigao je 13 pogodaka čime je održao fantastičnu statistiku iz RB Salzburga.

Ukupno je ove sezone u dresovima obaju klubova postigao 41 pogodak u 34 natjecateljske utakmice, što je prosjek kojega je od aktivnih napadača u Ligama petice jedino Cristiano Ronaldo održavao u najboljim danima provedenim u Real Madridu.

Haalandovo prezime nalazi se planovima svih najvećih klubova na svijetu, predsjednik Real Madrida Florentino Perez ne krije da novu generaciju Galacticosa gradi oko Kyliana Mbappéa (21) i Erlinga Brauta Haalanda (19).

Kada je zimus odlazio iz Salzburga, očekivalo se da će otići u bogatije klubove od Borussije, među njima se posebno spominjao Juventus.

- Zašto Haaland nije došao u Juventus? Zato jer bi ga stavili u momčad do 23 godine, cinično je objasnio Mino Raiola.

Poznati menadžer nije propustio priliku obračunati se sa strukom Juventusa, koja je bila prilično sumnjičava prema Haalandovim kapacitetima.

Borussia Dortmund je platila 20 mil. eura odštete za Haalanda, ima klauzulu o fiksnoj odšteti od 75 mi. eura koju je moguće aktivirati najranije u srpnju 2021. godine.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.