Ministar talijanskog sporta najavio suspenziju Serije A, četvrtina stanovništva izolirana

Nedjelja, 08. ožujka 2020. 13:52 Napisao/la  SC
Prazni talijanski stadioni
Prazni talijanski stadioni

Ministar talijanskog sporta Vincenzo Spadafora u nedjelju je najavio mogućnost da se suspendira natjecanje u Seriji A, što je zatražila udruga igrača.

- Dijelim stavove Damiana Tommasija, predsjednika talijanske udruge igrača, suglasan sam s njegovim prijedlogom da suspendira natjecanje. Nema smisla u ovom trenutku, dok molimo naše građane za ogromne žrtve kako bismo spriječili širenje zaraze, riskiramo zdravlje igrača, sudaca, trenera, navijača koji će se sigurno okupiti da vide utakmice, samo da bismo zaštitili interese koji se vrte oko nogometa, rekao je Spadafora.

Epidemija kornavirusa širi se Italijom, četvrtina stanovništva u svojevrsnoj je izolaciji, u subotu je zabilježeno čak 36 smrtnih slučejva, broj umrlih popeo se na 233 i stalno raste.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.