Milanska skala: Ivan Perišić danas stiže u Inter, Mario Balotelli sutra dolazi u Milan

Ponedjeljak, 24. kolovoza 2015. 13:54 Napisao/la  SC

Inter je za Perišića ponudio 8 mil. eura za posudbu, a 12 mil. eura idućega ljeta za otkup ugovora. Wolfsburg baš i nije voljan kreditirati talijanski klub


Ivan Perišić trebao bi u ponedjeljak stići u Milanu uoči potpisivana ugovora s Interom. Hrvatski reprezentativac po talijanskim medijima stiže u Inter bezmalo dva mjeseca, u ponedjeljak bi konačno trebao biti dogovoren transfer vrijedan oko 20 mil. eura. Inter je ponudio odmah 8 mil. eura za posudbu, a 12 mil. eura idućega ljeta za otkup ugovora. Wolfsburg baš i nije voljan kreditirati talijanski klub, u ponedjeljak očekuje konačni dogovor oko modaliteta plaćanja.

Nakon što je Mateo Kovačić otišao u Real Madrid, Marcelo Brozović dobiva novog suigrača u Interu. Perišić je od početka prijelaznog roka bio na vrhu liste želja Roberta Mancinija.

Dan nakon Perišića u Milano stiže Mario Balotelli. Nestašni dečko talijanskog nogometa vraća se iz Liverpoola u Milan, u utorak bi trebao obaviit liječnički pregled i potpisati ugovor. I Balotelli bi trebao doći na posudbu s pravom prvootkupa ugovora idućeg ljeta.

Milanski klubovi očito nisu dovoljno platežno moćni pratiti bogate njemačke i engleske klubove.

Tablice omogućuje Sofascore