Milan želi dovesti napadača koji je eliminirao Rijeku pogotkom na Rujevici

Nedjelja, 19. studenog 2023. 15:00 Napisao/la  SC
Jonathan David i Veldin Hodža
Jonathan David i Veldin Hodža

Milan želi dovesti Jonathana Davida, napadača Lillea koji je pogotkom u produžecima  (1:1) na Rujevici eliminirao Rijeku u play-offu Konferencijske lige.

La Gazzetta dello Sport ističe da Milan želi dovesti Davida u zimskom prijelaznom roku, kanadski napadač označen je kao prioritet, struka milanskog kluba u njemu vidi idealnu zamjenu za Oliviera Girouda.

Milan je navodno spreman platiti oko 40 mil. eura za igrača kojega Lille ljetos nije htio prodati za otprilike isti iznos Tottenhamu.

Tada je 23-godišnji napadač vrijedio oko 60 mil. eura budući da je prošle sezone bio drugi strijelac lige (24 pogotka) iza Kyliana Mbappea, u međuvremenu cijena mu je pala, ove sezone do sada je zabio samo dva pogotka.

Lille je nakon 12 kola na četvrtom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.