Milan u posljednji trenutak spašava Mercato, doveden talentirani Niang, dolazi Krkić

Utorak, 28. kolovoza 2012. 16:07 Napisao/la  SC

Osim 17-godišnjeg napadača Caena, oslabljeni napad Milana trebao bi pojačati i Bojan Krkić, čiji je prelazak iz redova Rome navodno pitanje sati. Transfer Kake otpao

Vodstvo Milana u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka pokušava popraviti lošu bilancu, koja je uzrokavala čak 9.000 manje pretplatnika uoči sezone. U utorak su Rossoneri potvrdili transfer jednog od najtalentiranijih mladih napadača Francuske M'Baye Nianga.

Riječ je 17-godišnjem napadaču Caena i drugom najmlađem strijelcu u povijesti Le Championnata. Talijanski viceprvak Caenu će za talentiranog napadača platiti tri milijuna eura, a mladić senegalskog porijekla s Milanom je potpisao trogodišnji ugovor.

Povratak Kake iz madridskog Reala definitivno je otpao nakon što je porezni savjetnik glavnom klupskom operativcu Gallianiju savjetovao kako je taj potez - preriskantan. Naime, osim 20 milijuna eura odštete Milan bi morao preuzeti i godišnju plaću Brazilca u iznosu od čak 9 milijuna eura što je s obzirom na sve očitije financijske probleme - previše. Osim Nianga, oslabljeni napad Milana trebao bi pojačati i Bojan Krkić, čiji je prelazak iz redova Rome navodno pitanje sati.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.