Milan nastavlja s prodajom, u zimskom prijelaznom roku San Siro napušta Robinho

Četvrtak, 01. studenog 2012. 13:41 Napisao/la  SC

Za Robinha je zasad najviše zanimanja pokazao brazilski Santos u kojem je brazilski reprezentativac igrao od 2002. do 2005. godine

Prema pisanju talijanske La Gazzette dello Sport vodstvo Milana sprema novu prodaju. Rossoneri se tijekom zimskog prijelaznog roka žele riješiti 28-godišnjeg brazilskog internacionalca Robinha. Za Robinha je zasad najviše zanimanja pokazao brazilski Santos u kojem je brazilski reprezentativac igrao od 2002. do 2005. godine.

Robinho je ove sezone zbog problema s ozljedama odigrao samo četiri utakmice u Serie A, ušavši u igru čak tri puta s klupe za rezervne igrače. Vodstvo Milana više nema strpljenja s Robinhom, koji od dolaska na San Siro 2010. godine ni približno nije opravdao očekivanja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.