×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Milan preko Lazija u polufinale kupa na - Juventus!

Petak, 27. siječnja 2012. 06:58 Napisao/la 

Milan je na San Siru svladao u četvrtfinalu Kupa Lazio s 3:1. U polufinalu "rossoneri" igraju s Juventusom.

Hladna večer na San Siru, neatraktivnost Kup natjecanja, koja je u Italiji evidentna kao nigdje, ništa to nije spriječilo Milan i Lazio da odigraju dobru partiju. Iako su Allegri i Reja na travnjak poslali većinu igrača koji u prvenstvu ne igraju previše, izgledalo je to više nego solidno. Poveli su gosti pogotkom Cissea (to mu je drugi pogodak u dresu Lazia, a prvi je također zabio Milanu, 15. rujna prošle godine u prvenstvu!) nakon sjajne akcije u 5. minuti. Ipak, "rossoneri" su se ekspresno vratili, Robinho (15') i Seedorf (18') sjajnim pogocima doveli su domaćina u vodstvo. Priču je zaključio Ibrahimović šest minuta prije kraja.

- Dobru utakmicu smo odigrali. Istina, vratar Amelia nas je "vadio" u prvom dijelu, obranivši nekoliko opasnih lopti. Ali, sve u svemu, mislim da smo zasluženo prošli u polufinale. - rekao je trener Milana, Massimiliano Allegri.

Edy Reja, trener Lazija, u posljednje vrijeme se uglavnom žali na suce. Tako je bilo i nakon dvoboja na San Siru.

- Žao mi je zbog trećeg gola Milana. Ibra je bio u zaleđu. I to ne malo, nego najmanje pola metra. Mi smo probali sve, nije išlo, jer Milan je zaista velika momčad, bez obzira tko u datom trenutku igra. - zaključio je Reja.

U polufinalu će Milan igrati protiv Juventusa. Prvi susret igra se 8. veljače na San Siru, uzvrat je 21. ožujka u Torinu. U drugom polufinalu (također 8. 02. i 21. 03.) sastaju se Siena i Napoli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.