Milan ipak bez prvog strijelca protiv Sassuola, Ibrahimović još mjesec dana "out"

Subota, 19. prosinca 2020. 13:41 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović ipak se neće vratiti u nedjeljnom dvoboju protiv Sassuola.

Ibrahimović nije obnovio ozljedu zbog koje je izbivao u posljednjih pet dvoboja Serie A, već je na treningu zaradio novu rupturu mišića, zbog koje će pauzirati  još najmanje mjesec dana.

It kicks off on Sunday at 14.00 GMT and their lead at the top of the table has been cut to just one point after a pair of 2-2 draws with Parma and Genoa.

To je bio čudan dan. Nadali smo se da će biti u sastavu i nešto odigrati, ali onda se to opet dogodilo. Razočaran sam zbog njega, jakro se želio vratiti, no za nas je najvažnije da se kvalitetno oporavi jer znamo da će se vratiti bolji nego što je to bio, rekao je trener Stefano Pioli na konferenciji za novinare.

Mnogi smatraju da bi ovo novo Ibrahimovićevo izbivanje Milan moglo natjerati da posegne za nekim od slobodnih napadača na tržištu.

- Naš plan je i dalje igrati napadački nogomet, Rebić nije dugo zabio, ali samo zbog toga što su vratari protiv njega imali nekoliko iznimnih obrana i nije imao sreće. No, zadovoljan sam kako radi, kako igra. Rebić je protiv Genoe ranije izašao jer je imao problema sa stopalom, trenirao je odvojeno i nadam se da će biti spreman za utakmicu, dodao je Pioli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.