Mercato: Marquinhos i Stevan Jovetić sve bliže Otoku, Inter želi Mauricija Islu iz Juventusa

Četvrtak, 11. srpnja 2013. 17:30 Napisao/la  SC

Nagađa se da bi Jovetić mogao u Manchester City

Čini se da je i Vučica naučila kako trgovati. U Rimu ovih dana ne miruju kada je riječ o mercatu. Naime, za usluge svog 19-godišnjeg stopera, Brazilca Marquinhosa Roma traži čak 23 milijuna eura, a prvi u redu za njegovo dovođenje je Manchester City, pišu otočki mediji. Roma je već našla zamjenu za Brazilca, a situacija s Marquinhosom neodoljivo podsjeća upravo na onu Tina Jedvaja, njegove zamjene. Marquinhos je za Romu debitirao 16. rujna prošle godine, a u jednoj je sezoni nastupio 26 puta za klub, a tada su iz kluba za njega izdvojili tek četiri milijuna funti. Dakle, može se doći do zaključka da je u tijeku monetizacija Hrvatskih cesta, Dinama, Hajduka, ali i Rome.

 

S druge pak strane, iz Milana dolazi vijest o bliskoj povezanosti Massima Morattija s Juventusovim Čileancem Mauriciom Islom. Glasine o prelasku u Inter dobivaju na važnosti kada se uzme u obzir da je Moratti za Gazettu dello Sport izjavio da sprema dovođenje top-igrača sljedeće sezone. Desni bočni igrač koji se također do sada nije naigrao u Juventusu dobro bi došao momčadi Waltera Mazzarija.

 

Već je dulje vrijeme na prodaju i crnogorski internacionalac Stevan Jovetić. Fiorentina ga želi dobro unovčiti, a to su zasada prepoznali engleski velikani Manchester City, Chelsea, Arsenal i Liverpool koji ga planiraju dovesti. Cijena mu se kreće oko 30 milijuna eura, a nagađa se da bi u tu utrku mogli dobiti Građani iz Manchestera kojima bi Jovetić upotpunio mjesto Carlosa Teveza. Uz navedeni milijunski iznos Fiorentini, City Jovetiću sprema i tjednu plaću od 120 tisuća funti.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.