Max Allegri: Znam gdje te mogu naći! Doći ću i iščupat ću ti oba uha!

Četvrtak, 16. svibnja 2024. 12:23 Napisao/la  SC

Allegri nakon osvojenog kupa prijetio uredniku Tuttosporta, na konferencije za novinare jedva se suzdržavao zaplakati

Max Allegri: Znam gdje te mogu naći! Doći ću i iščupat ću ti oba uha!

Juventus je pobijedio (1:0) Atalantu u finalu kupa odigranom u Rimu, Max Allegri osvojio je prvi trofej u drugom mandatu na klupi Juventusa, koji je zadnji trofej osvojio 2021. godine.

Koliko je Allegri bio pod stresom moglo se vidjeti pred kraj utakmice, kada je potpuno izgubio živce nakon jedne sudačke odluke koja ni na što na kraju nije utjecala.

Allegri se izbezumljeno počeo verbalno obračunavati s četvrtim sucem, skunio je sako, odvezao kravatu, raskopčao bijesno košulju prije nego što je morao otići u svlačionicu zbog toga što je dobio crveni karton.

Iako je napokon osvojio trofej nakon utakmice nastavio je ludovati, svi talijanski mediji objavili su da se žestoko sukobio s urednikom Tuttosporta Guidom Vaciagom.

Allegri je prijetio i brutalno vrijeđao:

- Pu** uredniče, piši istinu u svojim novinama, a ne ono što ti klubovi govore, vikao je Allegri.

Vaciago kaže da ga je Allegri gurnuo i da mu je prijetio:

- Znam gdje te mogu naći! Doći ću i iščupat ću ti oba uha! Doći ću i udarit ću te usred face, napiši istinu u novinama, vikao je Allegri.

Incident se dogodio prije konferencije za novinare tijekom koje se Allegri jedva suzdržavao zaplakati, ponašao se kao da je doživio živčani slom.

- Jesi li me već smijenio, upitao je novinara koji je postavio pitanje je li zadovoljan sa svime što je uradio zadnje tri sezone otkada se vratio u Juventus.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.