Max Allegri: Stalno pišu da ću napustiti Juventus, a ja sam ovdje već pet sezona

Četvrtak, 02. svibnja 2019. 16:12 Napisao/la  SC
   Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri

 

Massimiliano Allegri u zadnjem razdoblju ne djeluje baš smireno iako je osvojio petu uzastopnu titulu talijanskog prvaka na klupi Juventusa.

Allegri je s Ronaldom u sezonu krenuo po Ligu prvaka, spekulralo se da na kraju sezone odlazi kao "pukovnik ili pokojnik"

Nakon što je ispao od Ajaxa, Allegri je objavio da ostaje u Juventusu, isto su potvrdili klupski čelnici.

Međutim, talijanski mediji ne posustaju u pokušajima da pronađu novog trenera Juventusa, Antonio Conte postao je glavni medijski kandidat.

Allegri je očito izgubio živce pod medijskim pritiskom, prvo se pred kamerama posvađao s Danieleom Adanijem, gostom-komentatorom i bivšim igračem Intera, Brescije, Fiorentine, Lazija...

Nakon toga ljutito je rekao da više nikome ništa neće reći, ali morao se pojaviti na službenoj konferenciji.

Naravno, tema je bila Antonio Conte:

- Conte se vraća? Novinari mogu pisati šta god žele. Uvijek je ista priča. Iz godine u godinu pišu da ću napustiti Juventus, a ja sam ovdje već pet sezona. Mi već planiramo narednu sezonu i imamo još mjesec dana vremena za to, kaže Allegri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.