Maurizio Zamparini ponovo blista, predsjednik Palerma smijenio trenera nakon jedne utakmice

Ponedjeljak, 15. veljače 2016. 17:55 Napisao/la  SC

Zamparini je rekoder po broju smijenjenih trenera. Pedantni Talijani izračunali su da je Bosi 47. smijenjeni trener u njegovoj karijeri


Maurizio Zamparini nadmašio je samog sebe! Kontroverzni vlasnik Palerma nadaleko je poznat kao predsjednik koji trenere doživljava kao lako pokvarljivu robu, ali je ovog puta postavio nove standarde.

Palermo je smijenio trenera Giovannija Bosija nakon što je vodio samo jednu utakmicu! U nedjelju je Palermo poražen (1:3) na domaćem terenu od Torina, u ponedjeljak je Zamparini odredio da je novi trener Beppe Iachini. A taj je isti Iachini prije tri mjeseca dobio otkaz.

Zamparini je htio dovesti Argentinca Guillerma Barrosa Schelotta, koji nema licencu. Zato je vratio Iachinija kojemu je rok trajanja unaprijed određen.

U tri mjeseca Zamparini je tri puta mijenjao trenere. Osim Bosija i Iachinija, sedam utakmica je vodio Davide Ballardini.

Inače, Zamparini je rekoder po broju smijenjenih trenera. Pedantni Talijani izračunali su da je Bosi 47. smijenjeni trener u njegovoj karijeri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.