MAURIZIO SARRI Ronaldu nedostaje ubojitosti i fizičke spreme

Četvrtak, 18. lipnja 2020. 11:47 Napisao/la  SC
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Maurizio Sarri morao je istrpjeti poraz od Napolija u finalu Kupa i likovanje predsjednika Aurelija De Laurentisa, koji je kazao da trener Juventusa ne zna osvajati trofeje.

- Nakon utakmice nisam puno govorio igračima. Bio sam bijesan i razočaran kao i oni, u takvim trenucima je bolje šutjeti. Nedostajalo nam je izvrsnosti na terenu kako bismo bili opasni i pronašli druga rješenja kada nam ne ide, a bez toga ne ide... Sve ovo naši igrači su do sada radili lakoćom, kazao je Sarri koji nije štedio Ronalda:

- Nedostaje mu ubojitosti i fizičke spreme, nije onaj igrač kakvog smo navikli gledati i koji uvijek napravi najbolje. Isti problem imaju Dybala i Costa, rekao je Sarri.

Luca Toni otišao je korak dalje u kritikama Ronalda:

- Ovo je poraz koji također nosi potpis Cristiana Ronalda, Portugalac je u fizičkim poteškoćama i čak ne može predriblati ni jednog čovjeka, kazao je bivši talijanski reprezentativac.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.