Maurizio Sarri: Kada sam vidio da mi igramo u sivoj garnituri, a oni u žutoj, htio sam se ubiti!

Subota, 02. prosinca 2017. 10:46 Napisao/la  SC
Nekada su igrali u plavim i crno-bijelim dresovima
Nekada su igrali u plavim i crno-bijelim dresovima


Juventus je na San Paolu pobijedio (1:0) Napoli pogotkom Higuaina. Utakmica nije opravdala očekivanja ponajprije zbog destruktivne igre aktualnog prvaka:

- Bio je ovo naš vrlo dobar nastup protiv momčadi koja ove sezone nije doživjela poraz u ligi. Pravovremeno smo reagirali u obrani i to je bilo ključno jer se utakmice dobivaju branjenjem. Moramo nastaviti s ovakvom igrom u kojoj stoperi dugim loptama proigravaju ofenzivne igrače, a želim da i ubuduće nastupamo s ovoliko samopouzdanja. Prvi favorit je i dalje Napoli, a odmah iza njih je Inter. Osvojiti sedmi scudetto zaredom nije nešto što će doći samo po sebi, morat ćemo nadmašiti sami sebe da bismo u tome uspjeli, rekao je Max Allegri.

 Higuain je odlučio utakmicu iako je nastup bivšeg igrača Napolija bio upitan:

- Bio je na operaciji i mislio sam u vrh napada staviti Mandžukića, ali i on se ozlijedio. Gonzalo je imao toliko želje za nastupom da me uvjerio da ga stavim od prve minute. Istina je i da ga je igranje na San Paolu toliko psihički izmorilo da nije mogao odigrati u visokom tempu cijelu utakmicu, kaže Allegri.

Trener Napolija Maurizio Sarri ne može biit zadovoljan igrom u završnici, unatoč stalnoj premoći njegovi igrači nisu uspjeli stvoriti izglednu priliku iako je bilo obećavajućih situacija:

- Nije bio problem u našem fizičkom stanju jer ne mogu reći da momčad pati o premorenosti. Stvar je u tome što je Juventus u napadu imao fenomenalnog igrača poput Higuaina. Nismo odigrali briljantnu utakmicu, ali imali smo dobrih prilika. Nažalost, nismo ih realizirali. Insigne, Callejon i Mertens nisu u formi kao u prethodnim tjednima. Ono što me stvarno zasmetalo su dresovi, kada sam vidio da mi igramo u sivoj garnituri, a oni u žutoj, htio sam se ubiti!, kaže Sarri.

Da se ne zaboravi: Napoli ima plave, Juventus crno-bijele dresove!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.