OTIŠAO U ITALIJU

Mato Jajalo nastavlja karijeru u Palermu

Utorak, 27. siječnja 2015. 16:48 Napisao/la  SC

Bivši igrač Rijeke vratio se u Seriju A

Mato Jajalo novi je igrač Palerma!  Palermo je dogovorio uvjete suradnje s bivšim igračem Rijeke, koji je potpisao ugovor do 2019. godine čime se nakon šest godina vratio u Seriju A.

Jajalo je naprasno napustio Rijeku tijekom zimskih priprema u Rovinju. Danima se nije javljao da bi na kraju posredstvom odvjetnika ishodovao sporazumni raskid ugovora i pravo na pokajnički sročenu izjavu za medije objavljenu na službenoj stranici riječkog kluba. Rijeka se odrekla Jajala bez puno komplikacija.

U sezoni 2009/10 Jajalo je nosio dres Siene u Seriji A. Siena je na kraju sezone ispala u drugu ligu, a Jajalo otišao na posudbu u Koln, koji je kasnije otkupio njegov ugovor. U Rijeku je Jajalo ljetos došao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Kolnom.

Tijekom protekle polusezone reafirmirao se u dresu Rijeke i ponovo stekao status reprezentativca. Čim je dobio ponudu kluba u vlasništvu kontroverznog Maurizija Zamparinija, spakirao je stvari i bez pozdrava napustio hotel u Rovinju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.