OTIŠAO U SERIE A Matija Frigan otišao u Speziju, Rijeka mladoga napadača talijanskom prvoligašu posudila s pravom otkupa

Četvrtak, 01. rujna 2022. 16:09 Napisao/la  SC

Damir Mišković ostvario prvi posao sa Spezijom, otkada je Gabriele Volpi za 22 mil. eura klub prodao Amerikancu Robertu Plateku

Matija Frigan
Matija Frigan

Matija Frigan novi je igrače Spezije!

Prema pisanju talijanskih medija, taljanski prvoligaš doveo je mladoga igrača Rijeke na posudbu s pravom otkupa ugovora.

Damir Mišković odlučio je prodati Frigana zadnjih dana prijelaznog roka, riječ je o još uvijek neafirmiranom napadaču, koji je na početku ove sezone tek počeo igrati za prvu momčad Rijeke.

Mišković je Friganovim transferom ostvario prvi posao sa Spezijom, otkada je Gabriele Volpi za 22 mil. eura Amerikancu Robertu Plateku prodao klub, kada je ušao u Serie A.

Nekada je Mišković istodobno vodio dva kluba, Rijeku i Speziju, u Volpijevu vlasništvu, a razmjene igrača između dva sestrinska kluba bile su konstanta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.