Massimo Moratti službeno objavio, Erick Thohir postao većinski vlasnik Intera

Utorak, 15. listopada 2013. 15:31 Napisao/la  SC

Prema neslužbenim informacijama Erick Thohir kupio je 75 posto dionica Intera za 350 mil. eura.

Massimo Moratti u utorak je službeno potvrdio ono što se znalo mjesecima, indonezijski biznismen Erick Thohir postaje većinski vlasnik Intera.

- Sve je potpisano! Jesam li zadovoljan? Dugo je trajalo, čini mi se da je sada sve u redu. Još nisam odlučio hoću li ostati predsjednik, što ovisi o meni. Ojećam olakšanje jer klub ostavljam u rukama respektibilnih ljudi. Sada ću se pokušati naviknuti na novi ritam, rekao je Moratti, koje je predsjednik Intera bio od 1995. godine

Erick Thohir je indoenzijski tajkun, koji je glavninu imovine stekao u izdavaštvu. Ulaganje u Inter nije mu prvo iskustvo u sportskom biznisu, Thohir ulaže u člana NBA lige Philadelphia 76erse i člana MSL lige D.C. United.

Prema neslužbenim informacijama Erick Thohir kupio je 75 posto dionica Intera za 350 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.