Javni tužitelj zatražio zatvorsku kaznu za bivšu suprugu trenera Juventusa

Četvrtak, 29. rujna 2022. 22:04 Napisao/la  SC

Sudski proces stvara dodatni stres treneru Juventusa, koji je 2017. godine pristao plaćati 10.000 eura mjesečno za alimentaciju

Javni tužitelj zatražio zatvorsku kaznu za bivšu suprugu trenera Juventusa

Massimiliano Allegri ne živi baš najbolje dane u životu!

Osim što je zadnjih dana u središtvu pažnje sportske javnosti zbog toga što mu u Juventusu prije otkaz, sada se našao u središtu pažnje zbog obiteljskih problema.

Točnije, Allegri je tužio svoju bivšu suprugu Claudiju Ughi zbog pronevjere novca i kršenja obiteljskih obveza.

Talijanski mediji javljaju da je Allegri optužio bivšu suprugu da je dio novca namijenjenog za potrebe njihova sina, 11-godišnjem dječaka, iskoristila za svoje interese.

Javni tužitelj Davide Pretti zatražio je kaznu od jedne godine i dva mjeseca za bivšu gđu. Allegri, tužiteljstvo je pronašlo preko 200.000 eura nepotrebnih troškova od 600.000 eura koje je bivša supruga primila posljednjih godina.

Medijska pompa stvara dodatni stres treneru Juventusa, koji je 2017. godine pristao plaćati 10.000 eura mjesečno za alimentaciju.

U siječnju 2021. godine Allegri je tražio da se iznos smanji na 5000 eura mjesečno, ali je to sud odbio.

Allegri je nakon toga podnio tužbu, što je pokrenulo istragu državnog odvjetnika.

Sada je istraga završena, proces seli u sudnicu čime počinje nova runda medijskog cirkusa koji trenutačno najviše više šteti treneru Juventusa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.