MAX ALLEGRI

Predstavljen na originalni način

Petak, 28. svibnja 2021. 16:26 Napisao/la  SC

Službeno postao trener Juventusa

Max Allegri
Max Allegri

Massimiliano Allegri službeno je postao trener Juventusa, koji je na klupskoj stranici objavio povratak trofejnog trenera.

Allegri se vratio na klupu nakon dvije sezone stanke.

U pet sezona pet puta je postao talijanski prvak, četiri puta uzastopno osvojio je duplu krunu, dvaput je osvojio Superkup, igrao je dva finala Lige prvaka u tri sezone.

Unatoč tome smijenjen je jer nije osvojio Ligu prvaka.

Nakon njegova odlaska Juventus je toliko pao da je ove sezone jedva u zadnjem kolu osigurao plasman u Ligu prvaka, osvojeni kup slaba je utjeha za takav klub.

Allegri je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 28 mil. eura, Juventus je trenera predstavio na originalan način.

Na društvenim mrežama objavljena je mapa američke savezne države Minnesote (fotografija dolje), poruka je namijenjena dobrim poznavateljima Juventusa.

Allegri je 2018. godine govorio da voli trke konja, posebno je hvalio konju zvanog Minnesota.

- Volio sam ići na trke konja s djedom, čak i kada sam imao pet godina. Odlučio sam se kladiti na konja koji se zvao Minnesota, a bookmaker mi je tada rekao: Prije ćeš voditi klub u Seriji A jednog dana nego što će Minnesota pobijediti u trci. Minnesota je pobijedio, a ja sam trener Juventusa, rekao je Allegri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.