Massimiliano Allegri:  Ja sam trener Juventusa, to ću i ostati!

Subota, 21. siječnja 2023. 13:16 Napisao/la  SC

Bili smo četvrti, imali smo možda i šansu za titulu, a sada nam trenutna ljestvica govori da zaostajemo 12 bodova za četvrtim mjestom, kaže trener Juventusa

Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri

Massimiliano Allegri otkrio je da ne namjerava odstupiti nakon što je Juventus kažnjen oduzimanjem 15 bodova.

-  Postoje trenuci kada moramo biti odgovorni za ono što jesmo i što radimo, a ja sam trener Juventusa i to ću i ostati. U teškoćama moramo biti muškarci. Kada stvari idu dobro, svi smo dobro, kada postoje poteškoće, to je veći izazov i mora se ticati svih. Bili smo četvrti, imali smo možda i šansu za titulu, a sada nam trenutna ljestvica govori da zaostajemo 12 bodova za četvrtim mjestom. Sada  imamo Atalantu, to je izravan okršaj i pokušat ćemo odigrati dobru utakmicu.”

Allegri je pritom pozvao na zajedništvo, ali i dodao da se ništa bitno ovom odlukom nije promijenilo. 

- Ništa se nije promijenilo, mi i dalje moramo osvajati bodove. Moramo pokušati pobijediti Atalantu jer bi nam to omogućilo da zakvačimo sedmo mjesto. Zatim imamo Europsku ligu, kup…  Moramo dati sve od sebe. Sva ova pravosudna pitanja tiču se kluba, ali bit će i žalba. S obzirom na ljestvicu mi moramo pokušati pobijediti kako bismo bili na 25 bodova. Ova presuda će pravomoćna postati za dva mjeseca i ne smijemo si dopustiti da se za dva mjeseca opožalimo jer nismo učinili ono što smo morali. Ali i to smo prošli prije dva mjeseca s rušenjem upravnog odbora.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.