Massimiliano Allegri opet odbio Real Madrid zbog Juventusa

Četvrtak, 27. svibnja 2021. 13:56 Napisao/la  SC

Allegri prvi put odbio Real Madrid nakon što je završio prvi mandat Zinedinea Zidanea, Andrea Agnelli priznao pogrešku

Andrea Agnelli i Max Allegri
Andrea Agnelli i Max Allegri

Massimiliano Allegri opet je odbio Real Madrid zbog Juventusa!

Talijanski mediji javljaju da se Allegri vraća na klupu Juventusa nakon dvije godine, koliko je pauzirao kada je smijenjen u Juventusu.

Andrea Pirlo prema najavama odlazi nakon sezone na kraju koje je osvojio Kup i ostvario plasman u Ligu prvaka, Allegri je ostao u toliko dobrim odnosima s Andreom Agnellijem da nije mogao odoljeti izazovu nakon što je predsjednik Juventusa priznao da je pogriješio kada ga je smijenio.

Allegri je otišao nakon što je peti put uzastopno osvojio Scudetto, Agnelli ga je smijenio jer nije uspio osvojiti Ligu prvaka s Cristianom Ronaldom.

Prema talijanskim izvorima, Allegri bi u idućih 24 sata trebao službeno postati trener Juventusa što znači da je Florentino Perez opet ostao kratkih rukava.

Allegri je prvi put odbio Real Madrid nakon što je završio prvi mandat Zinedinea Zidanea.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.