Massimiliano Allegri dobio otkaz u Milanu, Pippo Inzaghi i Clarence Seedorf kandidati za trenera

Ponedjeljak, 13. siječnja 2014. 12:57 Napisao/la  SC

Mauro Tassotti nameće se kao privremeno rješenje. Ova momčad nema duše, više od sat vremena utakmice protiv Sassuola nisu bili na terenu,  kaže Zvone Boban

Massimiliano Allegri je bivši trener Milana! Odluka o smjeni nikoga nije iznenadila nakon sramotnog poraza (3:4) od Sassuola u nedjelju, Allegri je ionako već bio bivši. Prema dogovoru Allegri je trebao otići na kraju sezone, ali s obzirom kako je krenulo Milanu, postojao je opravdani strah da kraj sezone neće biti kraj priče samo za sada bivšega trenera.

- Ova momčad nema duše, više od sat vremena utakmice protiv Sassuola nisu bili na terenu. Milan je bio na utakmici samo prvih i zadnjih petnaestak minuta, rekao je televizijski komentator Zvone Boban.

Momčad Milana izgleda potpuno izgubljeno! Allegri bi davno otišao da Milan ne protežira poslovne manire velikog kluba koji ne mijenja trenere prema nahođenju. Nakon poraza os Sassuola, izbora više nije bilo!

Milan duže razdoblje pregovara s dvojicom potencijalnih trenera. Pippo Inzaghi i Clarence Seedorf klupske su legende, obojica su karizmatične osobe što je preduvjet da bi mogli sjesti na klupu Milana. Inzaghi radi u omladinskom pogonu Milana i djeluje kao logičniji izbor od Seedorfa, koji igra za Botafogo. Seedorf je poručio da u svakom trenutku može prekinuti suradnju s Botafogom. Prema talijanskim medijima, Seedorf je favorit za novog trenera.

Mauro Tassotti nameće se kao privremeno rješenje dok se ne pronađe novi trener. Tassotti je radio kao pomoćnik svim trenerima Milana, počevši od 2001. godine i Carla Ancelottija do Allegrija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.