Marko Livaja priključen prvoj momčadi Intera nakon ustoličenja novog trenera

Srijeda, 28. ožujka 2012. 08:05 Napisao/la  Ivan Jelić

Livaja je 2011. godine otišao iz Hajduka, potpisao je za milanski Inter, ali ga je milanski div poslao na posudbu u švicarski Lugano, odnosno u Cesenu

Novi trener Intera iz Milana 36-godišnji Andrea Stramaccioni odlučio je pomladiti momčad u dogovoru sa predsjednikom "nerazzurra" Massimom Morattijem. Čim je preuzeo seniore Intera, nakon što je smijenjen Claudio Ranieri, momčadi je priključio trojicu mladih igrača, među kojima je bivši napadač Hajduka Marko Livaja.

Uz njega su prvoj momčadi priključeni veznjak Andrea Romano i branič Ibrahim M 'Baye. Inače mlada momčad Intera (U-21), takozvana "primavera" minule nedjelje je osvojila u Londonu neslužbenu Ligu prvaka za pobijedivši u finalu svoje vršnjake iz amsterdamskog Ajaxa. Predsjednik Moratti je nazočio tom uspjehu.

Finale u Londonu ga je više zanimalo od prvenstvenog dvoboja Juventusa i Intera koji je odigran u Torinu a kojeg su „nerazzurri„ izgubili rezultatom 0:2. Livaja je 2011. godine otišao iz Hajduka, potpisao je za milanski Inter, ali ga je milanski div poslao na posudbu u švicarski Lugano, odnosno u Cesenu. Sada je, eto, dočekao priključivanje europskom prvaku od prije dvije godine. 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.