ATALANTA PLIJENI PAŽNJU

Pašalić poslao poruku PSG-u

Srijeda, 15. srpnja 2020. 12:56 Napisao/la  SC

Nikada se ne za tko će zabiti najviše

Pašalić dobio loptu na dar za hat-trick
Pašalić dobio loptu na dar za hat-trick

Mario Pašalić ostvario je prvi hat-trick u Seriji A, hrvatski reprezentativac bio je najbolji igrač Atalante u golijadi (6:2) s Brescijom.

- Nije loše zabiti prvi hat-trick i to baš u derbiju. Ovo je najbolji trenutak moje karijere, a cijela momčad igra dobro. Imamo još pet kola do kraja i možemo napraviti još dobrih stvari. Je li nam cilj drugo mjesto? Moramo osigurati Ligu prvaka iduće sezone, ali zašto ne. Protiv Juventusa smo pokazali da možemo protiv najboljih. Možemo igrati s PSG-om, ali još ima dosta do te utakmice i fokusirajmo se na prvenstvo, poslao je Pašalić poruku pariškom klubu.

Utakmica PSG-a i Atalante trebala bi biti poslastica za ljubitelje nogometa, sastaju se momčadi s izrazito naglašenim napadačkim potencijalom.

Razlika je u tome što PSG ima naglašeni individualni (Neymar, Mbappe, Di Maria...), a Atalanta naglašeni momčadski potencijal.

Nikada ne znaš tko će zabiti najviše u momčadi Atalante.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.