Mario Balotelli: Da budem iskren, nemam razloga biti ljubomoran na Messija i Ronalda

Srijeda, 02. ožujka 2022. 15:33 Napisao/la  SC
Mario Balotteli
Mario Balotteli

Mario Balotelli nikada nije slovio skromnim dečkom, talijanski reprezentativac ovako se usporedio s Leo Messijem i Cristianom Ronaldom:

- Sto posto sam siguran da je moja kvaliteta na istoj razini kao njihova, ali ja sam propustio neke šanse. U zadnje vrijeme ne mogu reći da sam dobar kao Ronaldo! Koliko je Ronaldo osvojio zlatnih lopti? Pet? Ne možete se uspoređivati ​​s Messijem i Ronaldom, nitko ne može. Ali ako govorimo samo o kvaliteti nogometa, nemam na što biti ljubomoran da budem iskren, kazao je Balotelli.

Robert Mancini vratio je napadača Adana Demirspora u reprezentaciju uoči dodatnih kvalifikacija za plasman na SP u kojima Italiju čeka utakmica protiv Portugala:

- Jedini cilj koji imam je pokušati odvesti talijansku reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo! Također želim pokušati doći na prva tri mjesta u Turskoj s Adanom. Znam da nije lako, ali to mi najvažnije stvari u ovom trenutku, rekao je Balotelli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.