Marcelo Brozović i čelnici Intera načelno dogovorili nastavak suradnje

Srijeda, 17. studenog 2021. 21:09 Napisao/la  SC

Liverpool i Manchester United nadaju se da će ponajbolji hrvatski igrač krajem sezone otići iz Intera kao slobodan igrač

Marcelo Brozović (Inter)
Marcelo Brozović (Inter)

Marcelo Brozović u utorak se sastao s čelnicima Intera, prema neslužbenim informacijama razgovor o novom ugovoru završio je pozitivno.

Brozović izvjesno ostaje u Interu, što nije dobra vijest za Liverpool i Manchester United, koji se nadaju da će ponajbolji hrvatski igrač krajem sezone otići iz Intera kao slobodan igrač.

Izgleda da engleski velikani neće bez odštete dovesti donedavno najskupljega hrvatskog igrača kojega je ove sezone prema vrijednosti na transfermarktu prestigao stožerni igrač aktualnog europskog prvaka, Mateo Kovačić (tablica ispod).

Brozoviću ugovor istječe u lipnju do kada će igrati za godišnju plaću od 3,5 mil. eura.

Prema novom ugovoru Brozović bi trebao zarađivati otprilike duplo više, najvažnije je da 29-godišnji veznjak i Inter žele nastaviti suradnju.

Brozović je u Inter stigao iz Dinama 2015. godine za 18 mil. eura, u šest sezona prometnuo se u jednog od najboljih defenzivnih veznih igrača u Europi, postao je standardni igrač momčadi koja je prošle sezone pod vodstvom Antonija Contea postala talijanski prvak.

Unatoč tome Inter ga je namjeravao prodati zbog financijskih problema, sve se promijenilo dolaskom trenera Simonea Inzaghija, koji inzistira na njegovu ostanku.

"Epic Brozo", kao što ga zovu navijači Intera, ove sezone nastavio je igrati na najvišem nivou zbog čega je trenutačno najtraženiji hrvatski igrač među najbogatijim europskim klubovima.

Evo TOP-20 najskupljih hrvatskih igrača:

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.