Marcelo Brozović blizu potpisa novog ugovora, najskuplji hrvatski igrač ostaje u Interu

Četvrtak, 18. lipnja 2020. 11:39 Napisao/la  SC
Marcelo Brozović
Marcelo Brozović

Marcelo Brozović prema svemu sudeći ostaje u Interu.

Brozović je trenutačno najskuplji hrvatski nogometaš, veznjak Intera jedan je od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji i nije čudno da ga traže najveći europski klubovi.

Doživio je čast nositi kapetansku traku Intera, Antonio Conte ne taji da je Brozović oslonac momčadi koja bi se iduće sezne trebala ozbiljnije boriti za titulu prvaka, Inter nudi novi i izdašniji ugovor do 2023. godine.

Brozović bi trebao zarađivati 4 mil. eura godišnje, Inter nastoji izbaciti klauzulu o fiksnoj odšteti, prema sadašnjoj Brozovića ovog ljeta može kupiti svatko tko plati 60 mil. eura.

Najvažnije za Inter je da se Brozović dobro osjeća u klubu i gradu, ne pokazuje namjeru otići, ali na kraju uvijek presuđuje novac.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.