Marcello Lippi glavni kandidat za nasljednika trenera Rome Rudija Garcije

Srijeda, 16. prosinca 2015. 21:04 Napisao/la  SC

Čelnici Rome odlučili reagirati nakon što je Spezia eliminirala Romu u kupu ured Rima


Marcello Lippi glavni je kandidat za nasljednika trenera Rome Rudija Garcije. Prema pisanju talijanskih medija, čelnici Rome odlučili su reagirati nakon što je Spezia Gabrielea Volpija eliminirala Romu u kupu ured Rima.

Garcia duže vrijeme visi na klupi, Roma je zaredala rezultatima koji nisu na razini jedne od najboljih talijanskih momčadi. Počev od katastrofalnog poraza u Barceloni (0:8) u Ligi prvaka, Roma gubi korak u prvenstvu da bi u Kupu ispala od drugoligaša.

Jedina svjetla točka u sezoni ostaju nastupi u Ligi prvaka, Roma se plasirala u osminu finala gdje igra protiv Real Madrida. Prema neslužbenim informacijama, čelnici Rome odlučili su s konačnom odlukom o smjeni trenera pričekati do utakmice protiv Genoe iako je sve odavno jasno.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.