Luciano Spalletti zahvalio Francescu Tottiju na suradnji, legendarni kapetan u 39. godini postao suvišan

Nedjelja, 21. veljače 2016. 15:59 Napisao/la  SC

Respektiram Tottija, razgovarat ću s njim. Iskreno, ne znam što je Totti mislio kada je govorio da ga se respketira, kaže predsjednik Rome


Luciano Spalletti ne računa više na Francesca Tottija! Trener Rome izostavio je Tottija s popisa igrača, koji konkuriraju za utakmicu protiv Palerma. Legendarni kapetan Rome prema svemu sudeći opašta se od kluba na ružan način.

Totti je protiv Real Madrida u Ligi prvaka igrao tri minute, što je 39-godišnjeg igrača na zalasku karijere ozlojadilo do te mjere da je javno kritizirao Spallettija zbog toga što ga ne respektira. Trener nije ostao dužan, pa je zatvorio vrata svlačionice igraču koji je obilježio jednu klupsku epohu.

Predsjednik Rome James Pallotta kratko je konentirao trenerovu odluku:

- Respektiram Tottija, razgovarat ću s njim. Iskreno, ne znam što je Totti mislio kada je govorio da ga se respketira, kaže predsjednik.

Kako god bilo, vrijeme sigurno ne radi za Tottija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.