Luciano Spalletti prokomentirao istragu protiv Sandra Tonalija i Nicolòa Zaniola

Subota, 14. listopada 2023. 16:10 Napisao  I. V.
Luciano Spalletti prokomentirao istragu protiv Sandra Tonalija i Nicolòa Zaniola

Sandra Tonalija i Nicolòa Zaniola nema više kampu reprezentacije, obojica su otišli nakon što su osumnjičeni u aferi klađenja koja potresa talijanski nogomet:

- Tužni smo zbog ovoga što se dogodilo, bliski smo s njima i bit ćemo dalje uz njih. Mi ćemo nastojati izvršiti svoju dužnost kao pošteni ljudi, jer svatko može pogriješiti, a vjerojatno smo svi griješili kad smo bili mladi, kazao je izbornik Luciano Spalletti.

- Moramo se više fokusirati na obrazovanje, jer vidim da je kod mnogih ljudi iskušenje kockanja put u propast. Izgubite sve svoje vrijednosti, možda postanete drugačija osoba od one koju želite biti, izgubite iz vida stvari koje su temeljne u životu. Igrači moraju shvatiti da su poznati, da su javne osobe, a to znači da će drugi htjeti profitirati na njihovom ponašanju, poručio je Spalletti.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.