Luciano Moggi bi treću Juventusovu zvjezdicu pribio Massimu Morattiju na čelo

Četvrtak, 10. svibnja 2012. 09:59 Napisao/la  SC

Naravno da Juventus treba staviti treću zvjezdicu, jer je osvojio 30. Scudetto, rekao je nakadašnji Juventusov boss Luciano Moggi

Nakon što je Juventus osvojio Scudetto, oglasio se Luciano Moggi. Nekadašnji boss Juventusa neslavno je završio karijeru kao središnja figura najvećeg korupcijskog skandala u povijesti talijanskog nogometa. Moggi je osuđen zbog nečasnih rabota, a Juventusu su oduzeta dva naslova prvaka.

Prema službenoj statistici zadnji Scudetto nije 30., kao što broje  čelnici Juventusa, nego 28. u klupskoj povijesti. Budući da igrači na dresovima nose po jednu zvjezdicu za svakih deset Scudetta, Moggi ne dvoji gdje treba staviti treću zvjezdicu:

- Ja bih je pribio Morattiju na čelo, kaže Moggi aludirajući na svojedobnu inicijativu predsjednika Intera Massima Morattija, koji je dugo inzistirao da se dva oduzeta naslova Juventusu pripišu Interu.

- Naravno da Juventus treba staviti treću zvjezdicu, jer je osvojio 30. Scudetto. Još uvijek sam u kontaktu s predsjednikom Juventusa Andreom Agnellijem, razgovarali smo nakon što je postao prvak. Agnelli je učio od Antonija Girauda i mene, mislim da smo ga dobro naučili, rekao je Moggi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.