LEONARDO BONUCCI Borili smo se protiv sebe da bismo usvojili Sarrijevu filozofiju

Ponedjeljak, 27. srpnja 2020. 11:06 Napisao/la  SC

Leonardo Bonucci tri titule osvojio  pod vodstvom Antonija Contea, pet titula pod vodstvom Maxa Allegrija, zadnju je osvojio pod vodstvom Maurizija Sarrija

Leonardo Bonucci
Leonardo Bonucci

Leonardo Bonucci jedini je igrač Juventusa koji je na terenu osvojio devet uzastopnih titula prvaka.

Bonucci je u nedjelje igrao utakmicu (2:0) protiv Sampdorije za razliku od pričuve Gianluigija Buffona i ozlijeđenog Giorgija Chiellinija, koji su također bili u rosteru momčadi Juventusa koja je 2011/12 počela povijesni niz.

- Ovo mi je najdraži naslov zato jer je bio najteži. Započeli smo novu eru, usvajamo novu filozofiju, naišli smo na toliko poteškoća, ali dali smo sve od sebe čak i kad je bilo promašaja. Bilo je toliko komplicirano i izvan terena, svijet se promijenio za tri mjeseca zbog koronavirusa. Morali smo se vratiti, ali uspjeli smo. Trpjeli smo, nemam riječi! Dali smo sve da to učinimo za nas, za klub, za navijače koji su nas bodrili od kuće ili negdje odozgo. Željeli smo slaviti s onima koji nisu mogli biti s nama. Kad nosite ovaj dres, ne možete se suzdržati. Bila je to intenzivna godina. Povremeno smo se borili protiv nas samih da bismo shvatili trenerovu filozofiju, ali ostali smo momčad, radili smo kao sjajni ljudi više nego sjajni igrači, kazao je Bonucci.

Leonardo Bonucci tri titule osvojio je pod vodstvom Antonija Contea, pet titula pod vodstvom Maxa Allegrija, zadnju je osvojio pod vodstvom Maurizija Sarrija:

Juventus je titulu osvojio dva kola prije kraja sezone u utakmici koja je još jednom pokazala da igrači još uvijek nisu usvojili Sarrijevu filozofiju nogometa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.