Lazio najavio tužbe protiv medija koji su objavili da su se sukobili predsjednik i trener

Srijeda, 02. kolovoza 2023. 09:53 Napisao/la  SC

Odavno se u Serie A nije dogodilo da neki klub podnosi tužbe protiv medija, očito je odnos između predsjednika i trenera toliko osjetljiv

Sarri i Lotito
Sarri i Lotito

Lazio je reagirao neobičnom objavom za javnost u kojoj je demantirao sukob između vlasnika Claudija Lotita i trenera Maurizija Sarrija.

- Predsjednik Claudio Lotito i trener Maurizio Sarri, nakon sinoćnjeg sastanka u Formellu, ponovno naglašavaju da su potpuno usklađeni u strategiji transfera i ujedinjeni u namjeri da momčad učine još konkurentnijom za nadolazeću sezonu. Glasine koje sugeriraju suprotno, a koje su se pojavile zadnjih nekoliko dana, a posebno zadnjih nekoliko sati, osim što nisu istinite, prave štetu klubu i stvaraju negativan učinak na okruženje koje treba sklad i mir. Zbog toga će oni koji su objavili te glasine biti procesuirani pred sudovima, stoji u priopćenju.

Nije neobično što Lazio demantira sukobe nego što je najavio sudske tužbe protiv medija koji su objavili takve informacije, očito je odnos između predsjednika i trenera toliko osjetljiv da mu sve smeta.

Odavno se u Serie A nije dogodilo da neki klub podnosi tužbe protiv medija.

Inače, Sarri je osebujan lik, Lotito je već nekoliko puta tijekom suradnje, koja je počela 2019. godine, morao demantirati sukobe s trenerom i njegove prijetnje ostavkom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.