Milan dogovorio dolazak Juraja Kucke, slovački veznjak od ljeta na San Siru

Utorak, 12. ožujka 2013. 13:28 Napisao/la  SC

Kucka igra na poziciji defanzivnog veznog, za slovačku je reprezentaciju upisao 27 nastupa. Veznjak Genoe bi u Milanu trebao zarađivati 1,2 milijuna eura godišnje.


Slovački reprezentativac i član Genoe Juraj Kucka (26) od sljedeće će sezone igrati za Milan. Vijest su potvrdili talijanski mediji, koji su objavili kako su transfer dogovorili dopredsjednik Milana Adriano Galliani i predsjednik Genoe Enrico Preziosi nakon međusobnog dvoboja svojih momčadi u petak navečer.

Pregovori su uspješno okončani, a slovački će reprezentativac zaključiti transfer na San Siro kad se otvori ljetni prijelazni rok. U Milanu bi trebao zarađivati 1,2 milijuna eura godišnje. Kucka igra na poziciji defanzivnog veznog, za slovačku je reprezentaciju upisao 27 nastupa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.