MATEO KOVAČIĆ PORUČUJE

Prihvatio sam ponudu Intera jer Dinamu trebaju novci

Ponedjeljak, 04. veljače 2013. 20:09 Napisao/la  SC

-  Lijep je osjećaj debitirati za tako veliki klub. Tek mi je 18 godina i puno je toga preda mnom, rekao je u razgovoru za RTL Kovačić

Iako debi u dresu Intera neće pamtiti po dobrome, Mateo Kovačić nije skrivao zadovoljstvo po povratku u Hrvatsku. Nakon nedjeljnog posrtaja u gostima kod Siene dobio je dva dana slobodno kako bi spakirao preostale stvari. U razgovoru za RTL podijelio je dojmove o prvim danima u dresu Intera:

- Lijep je osjećaj debitirati za tako veliki klub. Tek mi je 18 godina i puno je toga preda mnom. U ovom trenutku ne treba očekivati previše, rekao je Kovačić, ali i ustvrdio da će se iz dana u dan sve bolje osjećati u dresu Nerazzurra.

Mladog Hrvata suigrači su odlično prihvatili, a najviše se, razumljivo, druži sa Stankovićem, Kuzmanovićem i Handanovićem. 

- Nekim igračima mogu biti sin, no, svi su me odlično prihvatili. Najviše se družim sa dečkima iz ovih krajeva što je normalno, objašnjava nova zvijezda Intera, koji je pritom dodao kako nije htio prihvatiti desetku.

 - Nisam htio u početku prihvatiti desetku. No, nakon dosta forsiranja sam pristao. Ipak je riječ o velikoj časti, ali i obavezi.

Priznao je da je postojala dvojba prihvatiti Interovu ponudu ili ne.

- Dvoumio sam se kada je ponuda stigla. Međutim, Dinamu trebaju novci, kriza je. S jedne strane sve je dobro, dok je s druge teško tako mladom čovjeku otići iz svog grada i kluba, zaključio je Kovačić.

Tablice omogućuje Sofascore