Karl-Heinz Rummenigge: I u Madridu su mislili da je Ronaldo financijski teret

Četvrtak, 11. studenog 2021. 10:58 Napisao/la  SC
Karl-Heinz Rummenigge
Karl-Heinz Rummenigge

Karl-Heinz Rummenigge vjeruje da Inter i ove godine ima šanse boriti se za titulu, unatoč činjenici da je otišao trener Antonio Conte i da je momčad prodala nekoliko važnih igrača.

- Inter je mogao pobijediti u derbiju, ono što vidim je da momčad dobro radi iako je Conte otišao,  Simone Inzaghi je dobar trener i to se primjeti. Bayern München je u prošlosti igrao protiv svog Lazija, a čak i ako smo uvijek pobjeđivali, vidjeli smo njegovu ruku. Inter može obraniti naslov, prokometnirao je direktor Bayerna i nekadašnji nogometaš Intera, koji se osvrnuo i na stanje u Juventusu.

Mnogi su navijači odahnuli kada je Cristiano Ronaldo otišao u Manchester United.

- To je ista stvar koju je netko mislio u Madridu kada je Ronaldo prodan 2018.  godine. Mislili su da su se oslobodili financijskog tereta, ali Ronaldo stalno zabija. On to dokazuje u Manchester Unitedu, Atalanta zna nešto o tome. Jednom sam posjetio Juventusov trening i bio sam impresioniran njegovim mišićima. Ima tijelo 22-godišnjeg momka, zaključio je Rummenigge.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.