Juventusu u subotu dovoljan bod da bi osvojio osmi Scudetto za redom

Petak, 12. travnja 2019. 16:26 Napisao/la  SC
Ronaldo i Mandžukić
Ronaldo i Mandžukić

Juventus u subotu može osmi put zaredom osvojiti Scudetto, talijanskom prvaku dovoljan je bod u utakmici protiv SPAL-a da bi obranio titulu prvaka.

Unatoč tome što se priprema slavlje, trener Max Allegri namjerava odmoriti Cristiana Ronalda i Leonarda Bonuccija.

- Eventualna proslava Scudetta bit će odgođena do uzvratne utakmice protiv Ajaxa. I treba biti proslavljena, osmi put uzastopno osvojiti titulu nešto je izvanredno, zasluge treba pripisati radu ljudi koji vode klub. Osvajanje Scudetta učinilo bi me vrlo ponosnim, važno je da radim u klubu koji mi je omogućio osvojiti pet uzastopnih Scudetta, kaže Allegri koji je ovako objasnio stanje najboljih igrača:

- Nema smisla riskirati s Ronaldom, niti ima potrebe riskirati s igračima koji su igrali tijekom stanke za kvalifikacije. Mandžukićev način igre jako troši organizam, a ne treba zaboraviti da je ljetos igrao u finalu Svjetskog prvenstva i da zbog toga ima još veći teret. On i Matuidi igraju jako dobru sezonu, govori Allegri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.