JUVENTUSU SVANULO Matthijs de Ligt službeno postao najskuplji stoper na svijetu

Četvrtak, 18. srpnja 2019. 13:05 Napisao/la  SC

Talijanski klub njegov dolazak domišljato najavio parafrazom engleske uzrečice, de Ligt postao skuplji od Virgila van Dijka

JUVENTUSU SVANULO Matthijs de Ligt službeno postao najskuplji stoper na svijetu

 

Matthijs de Ligt je službeno postao igrač Juventusa.

U četvrtak je završen jedna od najvećih transfera u Europi, Juventus je mladoga braniča Ajaxu platio 85,5 mil. eura.

Time je de Ligt postao najskuplji stoper na svijetu, skuplji od Virgila van Dijka kojega je Liverpool platio pola milijuna eura manje.

- Igrao sam deset godina u školi nogometa i tri sezone za prvu momčad Ajaxa, uvijek sam bio fasciniran talijanskim načinom igre u obrani, sviđa mi se kako se talijanske momčadi brane. Žao mi je što odlazim iz Ajaxa, došlo je vrijeme da krenem svojim putem, kazao je de Ligt za nizozemske medija na oproštaju od Ajaxa.

Iduće sezone de Ligt će igrati u jednoj od najboljih obrana na svijetu iako ima samo 19 godina.

Juventusu je svanulo!

Talijanski klub njegov dolazak domišljato je najavio parafrazom engleske uzrečice i poslao indikativnu poruku svojim navijačima: "Uključite de Ligta"!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.