Juventusu samo bod u Bologni, Milan zadržao vrh Serie A

Srijeda, 07. ožujka 2012. 20:37 Napisao/la  T. Ć.

U zaostalom susretu 23. kola Serie A Juventus je na gostovanju odigrao 1:1. Momčad iz Torina sada ima dva boda zaostatka u odnosu na vodeće "rossonere"

Juventus nije uspio zaostali susret 23. kola u Bologni pretočiti u pobjedu i poravnati se s Milanom na vodećoj poziciji Serie A. "Stara dama" u posljednje vrijeme "kašlje", forma je više nego diskutabilna, što se, naravno, reflektiralo i na rezultate... Gostovanje u Bologni tretirano je više nego opasnim. S pravom, jer u posljednjih devet utakmica momci iz Bologne samo jednom su izgubili.

Nisu se prepali ni Juventusa, dapače, poveli su preko svog najboljeg strijelca, Marca Di Vaia. Di Vaio je, inače, dvije sezone proveo u dresu Juvea (od 2002. do 2004.), a ovog puta je perfektno izbjegao zaleđe i smireno matirao Buffona. Ipak, bod za Torineze je donio Mirko Vučinić u 59. minuti. Briljantno mu je asistirao Pirlo, dubinskom loptom gurnuo ga prema vratima Bologne, a Crnogorac je majstorski prebacio vratara Gilleta. Šest minuta prije kraja Juventusu je isključen Bonucci, ali to se nije odrazilo na konačan rezultat. Na tribinama je završio i nervozni "mister" s klupe Juventusa, Antonio Conte...

Ovo je treći neriješeni rezultat za Juventus, četvrti u pet kola. Svladali su Cataniju, a "nulu" odigrali s Parmom, Milanom, Chievom i sada Bolognom. I sada su se našli u bodovnom deficitu, "rossoneri" imaju dva boda viška, a broj utakmica koje su najveći rivali za "scudetto" se konačno izjednačio...

Parma je u zaostalom susretu 22. kola remizirala sa Fiorentinom na svom stadionu Ennio Tardini. Poveo je domaćin, u 28. minuti, strijelac je bio Okaka. Potom su gosti iz Firenze potpuno preokrenuli priču, prvo je zabio Srbin Nastasić u 61., a potom i Cerci deset minuta kasnije za vodstvo gostiju. Konačan rezultat postavio je Giovinco u 87. minuti iz jedanesterca.

Odigran je još jedan susret 22. kola, Cesena i Catania su remizirali 0:0. Za domaćina je i ovo dobra vijest, jer im je ovaj bod stigao nakon četiri uzastopna poraza. No, teško da će se Cesena spasiti...

SERIE A, zaostali susret 22. kola: Cesena - Catania 0:0

SERIE A, zaostali susreti 23.kola: Bologna - Juventus 1:1 (1:0 Di Vaio 17, 1:1 Vučinić 59'), Parma - Fiorentina 2:2 (1:0 Okaka 28', 1:1 Nastasić 61', 1:2 Cerci 71', 2:2 Giovinco 87' (11m))

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.