Juventus brani povrijeđenu taštinu, Ronaldo je trebao dobiti nagradu

Petak, 31. kolovoza 2018. 19:24 Napisao/la  SC
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nije se pojavio na svečanosti UEFA-e u Monte Carlu, gdje je Luka Modrić proglašen najboljim europskim igračem.

Poznato je da Ronaldova taština ne priznaje nikoga, napadač Juventusa uvjeren je da je najbolji i kada ne igra.

Dok ozlojađeni Ronaldo šuti, u njegovo ime progovorili su čelnici Juventusa:

- Ronaldo je bio uzrujan i ljutit jer je prošle godine postigao 15 golova u Ligi prvaka te zajedno s Modrićem i ostalima u Realu osvojio Ligu prvaka. Smatrao je da je on zaslužio nagradu, ali to samo pokazuje kako i dalje želi nastaviti raditi i biti najbolji. Nije došao na dodjelu, to je njegov izbor koji moramo poštivati, rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri.

- Svi u klubu su ogorčeni na ovu odluku. Nagrada se odnosi na Ligu prvaka, a ne na Svjetsko prvenstvo i zato vjerujemo da je nagradu zaslužio Ronaldo koji je sve dao za Realovo osvajanje natjecanja. Njegov nedolazak je njegov osobni odabir i mora ga se poštivati. Želio bih samo naglasiti da je glasovanje moralo biti održano prije, a ne poslije Svjetskog prvenstva, kazao je generalni direktor Juventusa Giuseppe Marotta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.