×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Juventus svladao Udinese, Catania i Parma bez pobjednika

Nedjelja, 29. siječnja 2012. 10:21 Napisao/la 

U derbiju 20. kola Serie A Juventus je na svom stadionu svladao Udinese s 2:1. Čovjek odluke Alessandro Matri, strijelac oba pogotka.

"Stara dama" uopće ne djeluje u skladu s "nadimkom". Dapače, Juventus je moćan, fizički i tehnički, Antonio Conte preporodio je društvo iz Torina. Dokaz tome je i pobjeda u 20. kolu Serie A, ovog puta Juve je torpedirao jednog od direktnih konkurenata za "Scudetto" - Udinese. Zima je stigla u Torino, svih 90 minuta je padao snijeg, ali ni to nije zaustavilo Conteov stroj. Poveli su domaćini, Alessandro Matri poentirao je u 42. minuti, sve je na početak vratio Antonio Floro Flores, koji je u 56. zabio za 1:1. Ipak, Matri je još jednom doteglio Juve do pobjedničkog doka, svojim drugim pogotkom u 62. minuti.

- I te kako sam se pribojavao ove utakmice, jer Udinese je sjajna momčad. Ali, dokazali smo da možemo slaviti i kad "patimo", vrijedna je ovo, jako vrijedna pobjeda. - priznao je trener Juventusa, Antonio Conte. A Matri, kojega su mnogi skloni kritizirati, poslao je jasnu poruku:

- Posložili smo se kao momčad, ove sezone ide sve kako treba. Pravi smo, nema dvojbe. Boriello? Konkurencija uvijek motivira, otkako je on stigao, moram raditi još više i biti još bolji. - rekao je strijelac oba gola.

- Nemam što prigovoriti igračima, dali su sve što su mogli. Da, mogli smo, možda i morali biti bolji, imali smo svoje šanse protiv Juventusa, ali nismo ih zabili. Protiv momčadi kakva je Juve moraš zabiti što više, uzeti što ti se nudi, inače ne možeš očekivati dobre vijesti. - realno je oslikao susret Francesco Gudiolin, trener Udinesea.

U subotu je odigran i susret Catania - Parma, koji je završio bez pobjednika. Poveli su domaćini u 34. minuti, preko Bergessia, konačan rezultat postavio je Modesto u 44. minuti. Ostali susreti 20. kola Serie A igraju se u nedjelju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.