Juventus spreman platiti 5,7 mil. eura odštete za Maurizija Sarrija

Četvrtak, 30. svibnja 2019. 14:17 Napisao/la  SC
Maurizio Sarri
Maurizio Sarri

 

Maurizio Sarri zadnji put je vodio Chelsea u finalu Europske lige.

Talijanski mediji javljaju da su igrači Juventusa već upoznati da će Sarri naslijediti Maxa Allegrija.

Sarri odlazi kao pobjednik, Chelsea je osvojio Europsku ligu, a Juventus će morati platiti 5,7 mil. eura odštete za prijevremeni raskid Sarrijeva ugovora.

Jasno da postoji mogućnost da se Roman Abramovič predomisli i zadrži Sarrija nakon osvojenog trofeja.

 - Dobro znate da volim što radim u Premierligi, sretan sam što sam u Chelseaju koji ima jednu od najboljih momčadi u najboljoj ligi na svijetu. Razgovarat ću s vlasnikom i direktorom, moram saznati što mogu bolje uraditi za klub, klub također mora sa mnom razgovarati. Imam ugovor tako da u ovom trenutku ne mogu o tome govoriti, rekao je Sarri o odlasku u Juventus nakon finala u Bakuu.

Talijanski mediji sumnjaju da će Sarri ostati u Chelseaju budući da je tijekom sezone  nekoliko puta bio na izlaznim vratima Stamford Bridgea gdje se očito nije osjećao najbolje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.