Juan Cuadrado novi igrač Chelseaja, Ivan Kelava iz Udinesea odlazi u Sarajevo

Četvrtak, 29. siječnja 2015. 20:20 Napisao/la  SC

Kelava će igrati s Alispahićem i Benkom

Juan Cuadrado (26) novi je igrač Chelseaja, kolumbijski reprezentativac odlazi iz Fiorentine za 33 milijuna eura. Osim odštete iz Chelseaja u Fiorentinu na posudbu šalju Mohameda Salaha (22), darovitog egipatskog reprezentativca. Cuadrado je karijeru počeo u Independienteu iz Medellína, a potom je 2009. otišao u Udinese, od 2012. godine je član Fiorentine. Jedna je od najmoćnijih napadača današnjice i svakako jedna od najvećih zvijezda zimskog prelaznog roka.

Ivan Kelava odlazi iz Udinesea u Sarajevo. Nakon višemjesečnih pregovora, Kelava je napokon dogovorio uvjete suradnje s najbogatijim klubom BiH za koji će u nastavku sezone igrati dvojica bivših igrača Rijeke, Leon Benko i Mehmed Alispahić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.