Josip Brekalo najavljen u početnoj postavi Fiorentine

Utorak, 09. siječnja 2024. 10:44 Napisao/la  SC
Josip Brekalo najavljen u početnoj postavi Fiorentine

Josip Brekalo najavljen je u početnoj postavi Fiorentine uoči kup utakmice protiv Bologne, četvrtfinalna utakmica igra se u utorak od 21 sat u Firenci.

Evo najavljenog sastava Fiorentine: Christensen; Kayode, Milenković, Ranieri, Parisi, Maxime Lopez, Duncan, Ikoné, Bonaventura, Brekalo, Beltran.

Brekalo je početkom godine iskočio u prvi plan zbog toga što je Fiorentina ostala bez nekoliko bitnih igrača, igrao je u početnoj postavi u porazu od Sassuola prošlog vikenda.

Prema talijanskim izvorima, Brekalo je vrlo blizu Dinama, do kraja siječnja svakako bi trebao otići iz Fiorentine bez obzira na trenutačni status.

Inače je Brekalo tijekom ove sezone igrao malo, potencijalni reprezentativac inzistira na povratku u Dinamo kako bi stekao šanse naći se na popisu Zlatka Dalića za EP 2024. godine.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.