Jose Mourinho: Više ne igramo protiv Milana, Intera ili Napolija, sada mogu reći što bih volio

Nedjelja, 24. travnja 2022. 14:25 Napisao/la  SC
Mourinho i Inzaghi
Mourinho i Inzaghi

 Inter je pobijedio Romu u derbiju kola:

- Inter je Inter, oni su najbolja momčad u Seriji A s igračima odličnim u svakom pogledu, ali uz dužno poštovanje, u njihovom timu ima mnogo "životinja" u pozitivnom smislu. Morali smo biti savršeni da bismo ih zaustavili, a nismo bili savršeni. Kod 0:0 smo imali veliku priliku preko Mancinija, a 10 sekundi kasnije oni su nam dali gol. Drugi pogodak je stigao nakon što smo izgubili loptu. Nedostajalo je koncentracije i samopouzdanja 10-15 minuta prije odlaska na poluvrijeme. Više volim izgubiti nakon tri mjeseca od ekipe koja je jača od nas, tako da nemam šta reći igračima. Stvarno vjerujem da je naš pristup danas bio vrlo pozitivan, a jedini razlog zašto nismo postigli više je zahvaljujući Interu. Pokušali smo stvoriti situacije, ali oni su dobri u tome, De Vrij nije imao problema igrati jedan na jedan s Tammyjem Abrahamom, nisam nimalo razočaran učinkom svoje momčadi. Da smo se danas suočili s momčadi iz sredine ljestvice, sigurno bismo pobijedili. Inter je imao dvije godine Antonija Contea, sada ima jednog Simonea Inzaghija, taktički su vrlo pametni i dobro potkovani. Ako im stvorite problem, oni će pronaći način da ga zaobiđu, rekao je Jose Mourinho.

Portugalac je dobio ovacije prije utakmice, navijači Intera nisu zaboravili njegove uspjehe na klupi milanskog kluba, Mourinho je osvojio Ligu prvaka:

- Više ne igramo protiv Milana, Intera ili Napolija, pa mogu reći da bih volio da Inter osvoji Scudetto. Nisam to mogao prije reći, jer sam ipak plaćen da pobjeđujem s Romom, ali sada mogu, kazao je Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.