Jose Mourinho potjerao jednog igrača iz kluba, mediji traže nesretnika

Četvrtak, 10. studenog 2022. 14:50 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Roma je remizirala (1:1) u gostima sa Sassuolom, rimska momčad polak pada u formi kako se prvi dio sezone približava kraju.

Sudeći prema Joseu Mourinhu, jedan igrač Rome privodi kraju zadnju sezonu u klubu:

- Igrali smo dobro, nakon dvije teške utakmice htjeli smo pobijediti. Žao mi je jer je trud momčadi iznevjerio jedan igrač neprofesionalnim odnosom, istaknuo je Mourinho.

Istaknuo je Portugalac da je svlačionici izdvojio toga igrača, kazao je da je razgovarao sa samo dvjicom igrača nakon utakmice: Tammyjem Abrahamom i još jednim igračem.

- Razgovarao sam s njim i rekao mu da napusti klub u siječnju. Ne znam što će na kraju učiniti, rekao je Mourinho i odbio dati bilo kakve dodatne informacije.

Talijanski mediji odmah su počeli potragu za spomenutim igračem, protiv Sassuola su igrali: Rui Patricio, Chris Smalling, Mehmet Celik, Gianluca Mancini, Roger Ibanez, Nemanja Matić, Bryan Cristante, Nicolo Zaniolo, Cristian Volpato, Eldor Shomudorov i Nicola Zalewski, ušli su Rick Karsdorp, Abraham, Stephan El Saarawy, Edoardo Bove i Andrea Belotti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.