Izvršni direktor Milana objasnio tko određuje sudbinu trenera Stefana Piolija

Utorak, 16. travnja 2024. 10:05 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović i Gerry Cardinale
Zlatan Ibrahimović i Gerry Cardinale

Spekulacije talijanskih medija da će presudnu odluku od sudbini trenera Stefana Piolija donijeti Zlatan Ibrahimović (ne)izravno je potvrdio izvršni direktor Milana Giorgio Furlani:

- Puno je rečeno o Zlatanu, konačne odluke su na RedBirdu i Gerryju Cardinaleu. Zlatan potvrđuje da je šampion i izvan terena, pridonosi na raznim nivoima. Sa sportske strane, to smo Zlatan, Geoff Moncada, D’Ottavio i ja. Svi imamo svoja područja nadležnosti. Šef je Cardinale, Ibra ima veliki utjecaj na sportsku politiku, potvrdio je Furlani.

- Ne možete suditi o treneru po jednoj utakmici, nego po ocjeni cijele sezone. Vidjet ćemo kako će sezona završiti, ali imamo vjere, kazao je Furlani uoči utakmica Milana protiv Rome u Europskoj ligi i Intera u prvenstvu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.