Mario Mandžukić dobio ponudu iz Kine, Beijing Guoan ponudio Juventusu 35 milijuna eura

Srijeda, 21. prosinca 2016. 13:07 Napisao/la  SC

Beijing Guoan ponudio Juventusu 35 milijuna eura za  Maria Mandžukića

Mario Mandžukić najnovija je europska nogometna zvijezda na meti besramno bogatih kineskih klubova, koji ne pitaju za cijenu kada se radi o asovima sa Starog ili južnoameričkog kontinenta.

Talijanski i španjolski mediji prenose da je Beijing Guoan, koji je prošlu sezonu kineskog prvenstva (završenog krajem listopada) okončao na petom mjestu, Juventusu ponudio 35 milijuna eura za Mandžukića.

Madžukić je u ljeto 2015. u Juventus došao iz Atletica za 19 milijuna eura odštete i potpisao četverogodišnji ugovor s najboljim talijanskim klubom.

Trajanje ugovora posebno nije bitno kada klub zainteresiran za nekog igrača, njegovom aktualnom poslodavcu ponudi gotovo duplo višu odštetu od one koju je za njega platio.

Upravo to je slučaj s ponudom Beijing Guoana za Mandžukića.

Ne mira niti među ostalim europskim velikanima, pa je tako procurila vijest da je Chelsea spreman ponuditi Bayernu 50 miliona eura za Artura Vidala koji je već od ranije izrazio želju za igranjem u Premierligi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.