Serie A: Ivor Pandur debitirao za Veronu u utakmici protiv Torina

Nedjelja, 09. svibnja 2021. 17:04 Napisao/la  SC

U 85. minuti Vojvoda je postigao pogodak udarcem glavom koji Pandur nije mogao braniti, u 88. minuti Dimarco je poravnao udarcem s 18 metara

Ivor Pandur (Verona)
Ivor Pandur (Verona)

Ivor Pandur debitirao je za Veronu u utakmici 35. kola protiv Torina, koja je završila bez pobjednika (1:1).

Trener Ivan Jurić da je mladom vrataru priliku, 30-godišnji Marco Silvestri sjedio je na klupi.

Pandur je do sada uspješno branio samo u kupu, priliku je dočekao u seriji slabijih rezultata, Verona je u zadnjih šest utakmica doživjela četiri poraza i ostvarila dva remija.

Od prve minute igrao je i Nikola Kalinić.

Pandur je na početku sezone otišao iz Rijeke u Veronu u transferu ukupno vrijednom 1,7 mil. eura, 21-godišnji vratar može biti zadovoljan kako je odradio prvu utakmicu u Seriji A.

Trema je na početku učinila svoje, u 24. minuti Pandur nije dobro rukom zahvatio loptu koju je s gol-crte izbacio Ilić, bio je to jedini udarac Torina u okvir vratiju u prvom dijelu.

U drugom dijelu Pandur je pokazao kvalitetu, dvaput je sjajno reagirao (60, 84) i ostavio svoju momčad u utakmici.

U 85. minuti Vojvoda je postigao pogodak udarcem glavom koji Pandur nije mogao braniti, u 88. minuti Dimarco je poravnao udarcem s 18 metara.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.