Ivana Jurića traže bogatiji klubovi, Verona vjeruje da će ostati na klupi iduće sezone

Subota, 23. svibnja 2020. 17:51 Napisao/la  SC
Ivan Jurić
Ivan Jurić

Ivan Jurić nalazi se na listi želja nekoliko uglednih klubova, hrvatskog stručnjaka mediji povezuju s Fiorentinom, Parmom i West Hamom...

- Mnogo je pozornosti oko našeg trenera, rezultati govore za njega. Jurić je temelj našeg projekta, nadamo se da ćemo ga zadržati i da ćemo nastaviti posao koji smo započeli. Naš je odnos bio iskren od prvog dana i u tome je naša snaga. Siguran sam da će naš trener imati mnogo ponuda, vjerujemo da možemo zajedno razvijati Veronu i poboljšati našu infrastrukturu kako bismo učvrstili svoju poziciju u Seriji A. Bit ćemo iskreni jedni prema drugima, pa ako postoji mogućnost da nastavimo zajedno, to ćemo i učiniti, kazao je direktor Verone Tony D'Amico.

Verona je ove sezone ušla u Seriju kroz play-off, Jurić je ostvario rezultate iznad svih očekivanja, trenutačno je osmi, a stručnjaci posebno cijene njegov način igre.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.